Webbplatsens överlägg

Älska katter – Prylarna som visar din kärlek

De finns de som säger sig älska katter – och de som verkligen ÄLSKAR katter. Detta till den grad att temat finns på allt från badlakan och kläder till väskor och anteckningsböcker. Den som söker efter prylar med katter har verkligen inte svårt att hitta ett stort utbud. Det finns allt…Vad sägs exempelvis om:

Isskrapan med klös i – Varför ta fram en vanlig vit kvadratisk isskrapa när bilen är full med is på morgonen – när det finns roliga alternativ. Isskrapa med kattmotiv är det betydligt mer klös i. Funktionen är lika men utseendet gör att det blir ”kattens klor” som skrapar ren bilen. Klart katten ska vara med och hjälpa till. Den riktiga katten ligger troligtvis redan inne i bilen och väntar på att du ska jobba klart, sätta på värmen och göra det mer bekvämt.

disktrasa med kattDisktrasan som lapar vatten – Pia Bergvall Lundén står bakom grafiken på denna härliga disktrasa. Trycket är miljövänligt och trasan kan diskas i maskin för att användas flera gånger.

Kan användas för att göra ren diskbänken. Absorberar 15 gånger sin vikt – ungefär som när en katt är ute i regn alltså.

Vykort Slapparkatten – Slapparkatten är även designad av Pia Bergwall Lundén. Ett trevligt vykort att skicka till släkt och vänner när man är hemma på semestern (för att man inte hittat någon kattvakt). Likheten är slående mot hur många upplever sin katt. Detta slöande, slappande djur som bara har full fart en enda gång – när man själv vill sova.

Källa:

Produkterna ovan finns på LovePaws.se – en butik som säljer produkter och presenter till alla ”fyrfota vänner”. Det var enbart ett axplock från sidan. Sugen på nått annat? Se butikens övriga utbud av kattpresenter. Och glöm nu inte att om du får en kattpresent – så borde katten minst ha två.