Webbplatsens överlägg

Aktuella rabatter hos djurbutiker

Att köpa djurmat för fullpris är sällan nödvändigt. Hos de E-butiker som säljer djurmat finns extremt ofta rabattkoder att använda. Koder som ger allt från några procents rabatt på summan till en rabatt på ett fast belopp eller produkter på köpet.

Så här i början av juni erbjuds exempelvis följande rabattkoder.

Zooplus – Har för tillfället två olika rabattkoder som kan användas. Den ena ger gåvor till ett värde av 100kr när inköp sker hos butiken över en viss summa. Den andra ger 5% på hela inköpsbeloppet.

Vilket som är bäst beror därmed på hur mycket man handlar samt om de produkter som ges på köpet är av intresse.

ZooZoo – ZooZoo har ofta fri frakt men utöver det erbjuder de för tillfället en kod som ger 50kr rabatt på nästa inköp. Om kunden beställer varor för 500kr innebär detta alltså en rabatt på hela 10% vilket är ovanligt mycket för att vara rabattkod inom denna bransch.

Arken Zoo – För tillfället har inte Arken Zoo någon unik rabattkod. Men istället har de alltid en del i deras E-butik som är full av olika erbjudanden. Det lönar sig därmed att besöka butiken med jämna mellanrum för att se när dessa uppdateras och om det därmed finns något erbjudande som passar behovet för djuren i hemmet.

Animail – Animail har en stor rea där ett stort antal produkter säljs med rabatterat pris, 20% rabatt. Utöver det har de en rabattkod som ger 10% på hela inköpet. De har även alltid fri frakt oavsett köpesumma.

Att tänka på

Att handla med rabattkoder är oftast ekonomiskt lönsamt. Men titta inte i första hand på om det ges 5 eller 10% rabatt. Det är inte rabatten som är relevant utan slutpriset. En butik som överlag har högre pris kan ju självklart även ge större rabatter.

Kontrollera även vad som gäller för företaget gällande fraktkostnad. Är det alltid fraktfritt eller måste man handla över en viss summa för att få frakten gratis?

Se även till att vara med i kundklubbar för att därigenom samla poäng och få produkter eller bonus tillbaka på alla inköp som sker. Det blir trots allt ganska många tusen som djurägare köper djurmat för per år.