Webbplatsens överlägg

Handla klösmöbler till din katt online

kattens-no-1-vilbert
Maffigt klösträd, beställ här!

Katten är ett av våra mest populära husdjur och de som äger en katt vet om att katten är ett egensinnigt och självständigt djur. Just dessa egenskaper är det som många kattägare älskar med sin katt.

Katter är också mycket aktiva djur som delar sin tid mellan att röra sig och att ta igen sig. I naturen är kattdjur jägare som spenderar en stor del av sin tid spanandes efter byten, de väljer ofta ut högt belägna platser för att ha god utsikt över omgivningen. På så sätt kan de ha god koll på eventuella byten och fiender.

Detsamma gäller för de katter som bor i våra hem. De vill gärna få möjlighet att kunna leva ut sina naturliga beteenden. Därför är det väldigt bra att ha en speciell klösmöbel åt sin katt som den kan vässa klorna på, busa med och ha en upphöjd plats att ligga och spana från.

Förhindra sönderklösta möbler

De flesta kattägare vet att katten är ett speciellt djur som inte är så lätt att tämja. De gör lite som de vill. Om de har lust att vässa klorna så kommer de att göra det. Kanske mot en av dina favoritmöbler eller din nya tapet.

Genom att erbjuda katten en egen klösbräda minskar du risken för att katten kommer att klösa sönder dina möbler. Placera möbeln på ett ställe med bra ljus där katten har möjlighet att ha uppsikt över sin omgivning. Extra bra om den står nära ett element eller annan värmekälla, till exempel vid ett soligt fönster, eftersom att katter tycker om värme.

Kanske kan du även preparera den med lite kattmynta, det brukar vara populärt hos katter. På så sätt gör du kattens möbel mer attraktiv att vässa klorna mot än dina möbler som förhoppningsvis får vara ifred.

Stort urval hos Kattkompaniet

Hos kattkompaniet kan du välja mellan många olika modeller. När du beställer en klösmöbel från deras hemsida så har du fri frakt och du kan även välja att betala på avbetalning. Med ett utbud på över 400 olika modeller kommer du enkelt att kunna hitta en modell som passar din katt.